EN ABSOLUT HÄRLIG SOMMAR :) :)

Ja vad kan man säga... Vi har haft en absolut fantastisk sommar. Tror inte att det varit så många soliga dagar och så mycket badande på bra många år. Vi har nog nästintill bott i vattnet en stor del av sommaren :). Denna sommar har vår äldsta dam Kajsa fyllt hela tolv år och hon bär dem med heder. Lite grånad om nosen men i fantastiskt fin form. Det har blivit fyra tävlingar i Finland för henne denna sommar och en i Sverige. Fantastiskt fina resultat har hon fått.
Hon började i Kittilä med att bli Bästa Tik, Bästa Veteran och BIS-3 veteran(trea bland alla veteranvinnare av olika raser). I Oulu sedan blev hon BIR Veteran och precis utanför pallplats bland tikarna(femma). I Kokkola återigen BIR Veteran och även Bästa Tik-4. Sedan toppade hon allting i Kemi där hon blev Bästa Tik, BIR(bäst i rasen), Bästa veteran och därutöver BIG-2(tvåa bland ett drygt tjugotal rasvinnare av olika vallhundsraser) samt BIS-2 Veteran(tvåa av ett trettiotal veteranvinnare av olika raser). Även i Gällivare blev hon BIR veteran, Bästa Tik-4 samt BIS-4 Veteran. Alldeles fantastiska resultat för en dam i hennes ålder :) Nedan en bild från tävlingarna i Gällivare.
Med på tävlingarna har också hennes dotter Debbie varit(Shevelle Deborah Dawn Divine)Denna sommar har vi haft turen att få ha henne i päls annars har det mest varit vintertid pälsen varit i blom och då blir det inte lika mycket tävlande. Fantastiskt fina resultat har det blivit även för henne. Där mamma Kajsa inte tagit första platsen har hon trätt in istället :). I Oulu blev Debbie Bästa Tik och BIR(bäst i rasen). I Kokkola upprepade hon bedriften och blev Bästa TIk, BIR och sedan också BIG-2(andra bäst av samtliga vallhundsvinnare som var ett drygt tjugotal). I Gällivare stod hon som Bästa Tik 3. Nedan två bilder på henne från början av sommaren.
Lägger också in en bild från början av sommaren på de två damerna tillsammans, mor och dotter :)
Avslutar med att återigen gratta Nadja och Bella(Shevelle Black Bella Bonneville) till ytterligare ett första pris i lydnadsklass 1 och också titeln LP1. Nu hoppas vi på en fortsatt skön höst :)

Kommentarer
Terese säger:

Stort grattis till sommarens alla framgångar! Kajsa och Debbie tillhör absolut toppskiktet av favoriter! Håller tummarna att Kajsa har många fina och fräscha år kvar 😙

Svar: Tack så mycket Terese :) Vi är så glada över båda damerna och det har varit en fantastiskt rolig utställningssommar. Vi är glad för varje dag Kajsa är pigg och håller tummarna för många år till tillsammans :)
Jon Gustavsson

2014-08-19 | 11:22:27
Bloggadress: http://copperville.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback