UTSTÄLLNING I ÖVERKALIX OCH BELLA OCH NADJA PÅ AGILITYTÄVLING

Då flera av vovvarna nu under sommaren har varit ur päls har utställningsresorna uteblivit. Idag gjorde vi vår första utställningstripp och åkte till Överkalix med vår gamla Grand Old Lady CIB NORDUCH Laipo´s Carisma som innehar den aktningsvärda åldern 13 år. I Överkalix slöt också Shevelle Queen Molly upp med sin matte och husse. Molly fick excellent och placerade sig som 3:a i öppenklassen på sin allra första utställning :).
Kajsa var i toppform (tror att hon saknat tävlandet eller kanske är det fläskfilén som serveras hon saknat mest) så hon satsade fullt ut och vann över samtliga deltagande tikar och blev både Bästa veteran och Bästa Tik. Hon rör sig som en ungdom med full kraft i steget. Härligt att se. Vi värdesätter varje dag hon får vara frisk <3
I Kalix har under helgen Shevelle Black Bella Bonneville(Bella) med matte Nadja varit på agilitytävlingar. Även de kom hem med fina priser i bagaget. Bella kammade hem två pinnar igår genom en klassvinst och en andraplacering. Fantastiskt duktiga är de. En fröjd att se så fint samarbete mellan matte och hund :) Ni är verkligen superduktiga <3.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback