En skön julhelg närmar sig

Det blev inga julkort för oss detta året heller...Två jättefina julkort från två av våra valpköpare trillade dock ner i brevlådan för någon dag sedan. Tack så mycket!! Det är så roligt att få se hur små så fort blir stora:) Första julkortet kom dock från en snart blivande veteran och hennes familj. Vixie som redan passerat 7-årsstrecket men är lika fräsch fortfarande och vilken gullig lillmatte hon fått.
 
 
Julkort nummer två är från en lite yngre tjej, Molly, som flyttade till sin nya matte och husse i våras. Så roligt att få se hur hon vuxit till sig. Jättefin är hon! Påminner både om sin mamma Peggy och sin pappa Ville.
 
 
och till slut en julhälsning från oss med en bild av två valpar från vår allra första sheltiekull Ludde och Lily. God Jul tilll er alla. Hoppas att ni får en lång skön julhelg!!
 

Nu är hanhundsvalet klart!!

I dagarna har vi parat både Peggy och Debbie så nu hoppas vi på valpar till vårvintern.Under fliken valpar kan ni läsa lite mer om vilka kombinationer det blev denna gången.
 
Villes lille son i Finland (Shadeland My Days As A King) har hunnit bli 4 månader gammal och är fortfarande lika snygg. Skall bli så spännande att få följa hans uppväxt :)
 
Ser att mina uppdateringar inte fungerar i Google Chrome så det är Explorer eller Firefox som gäller. Är som sagt inget dataproffs så man kanske får vara nöjd om sidan fungerar i två webläsare.