4 VECKORS DAGEN FÖR VILLE OCH PEGGY KULLEN

Tiden går fort. Idag fyller de små Ville och Peggy valparna hela fyra veckor. De är inte lätt att samla alla på en  och samma bild men vi gjorde ett försök och detta blev resultatet. Från vänster två av killarna sedan tiken och tredje killen längst ut till höger. Vi funderar för fullt vad de ska få för stamtavlenamn. Sötare och sötare blir de för varje dag som går och full fart råder i valphagen. Mera bilder kommer allteftersom :)
 
 
 
 

SHEVELLE BREAKING DAWN

Nu har vår förstfödde denna vår klivit över 3 veckorsstrecket. Närmare bestämt med hela fyra dagar. Då mamma till honom är Selinas hund Shevelle Deborah Dawn Divine"Debbie" så föll det sig naturligt att Selina också skulle få döpa den lille med stamtavlenamn. Lillgubben fick namn efter en av hennes favoritfilmer så resultatet blev Shevelle Breaking Dawn.Till vardags härhemma går han under namnet "Snubben".  Här har Selina tagit en bild på honom då han just lämnat "mjölkbaren" med en del mjölk kring nosen och ligger och myser i mamma Debbies päls.
 

🐶DE SMÅ HAR KOMMIT 🐶

Det är alltid så spännande att se vad det är för individer som döljer sig i de runda magarna. Det började med att Debbie valpade förra tisdagen. En liten knubbig, skuggad sobel hanvalp blev det, jättefin är han och nu väntar vi bara på att han snart skall öppna ögonen. På tisdag blir han två hela veckor.
 
 
På torsdagen förra veckan var det dags för Peggy. Fyra små svarta småttingar blev det, tre hanhundar och en tik, alla trefärgade. En jättefin kull med härlig valpar. Selina har varit i farten och tagit lite bilder på de små.
 
 
På denna bilden syns tjejen till vänster och två av pojkarna till höger. Nedan en bild på tredje pojken.
 
Och en till bild på en av pojkarna. Den med den hela vita kragen :)
 
 
Mer bilder kommer framöver när dessa småttingar öppnat sina ögon och börjar bli mer aktiva. Än så länge är det mycket sömn och mat som gäller :)