NU VÄNTAR VI MED SPÄNNING :) :)

Nu är Peggy parad och vi väntar med spänning och håller tummarna för att allting går som det ska. Valet föll denna gången på en hane som är importerad från Australien CIB Limbunya Orion. Han är höftledsröntgad med resultat Excellent hips och genetiskt fri vad gäller CEA. Ta en titt under valpar på hemsidan så får ni se hur den utvalde ser ut :)
För någon dag sedan fick vi en bild på Lill Villle som han kallades här hemma innan han flyttade till Kiruna och fick det tjusiga namnet Boss. En av Peggys söner från förra kullen. Tack så mycket Marita med familj för bilden. Det är så roligt att se dem när de växer upp.Liten blir stor....

Datorkrasch😝

Tänk vad beroende man är av sin dator...nu jobbar jag ju en del hemifrån så man blir liksom helt strandad. Inga mail kan jag heller skicka så ni som väntar på svar..håll ut! Förhoppningsvis ska jag snart få ordning på allting igen😊. Tar nu "paddan" till hjälp och meddelar i alla fall den nyheten att Peggy(Sheldon Tiger Lily) nu är parad med en mycket spännande skuggad sobel herre som dessutom är mycket högt meriterad. Så blir det smått kan det bli både sobel och trefärgade valpar. Spännande värre...Vi håller tummar och tår😉att det blir småvalpar till början av april. Kommer snart mer information när jag fått min stationära dator att fungera igen.